Home / Lifestyle / A începe dimineaţa cu Barre înseamnă succes

A începe dimineaţa cu Barre înseamnă succes

A începe dimineaţa cu Barre înseamnă succes

Trezirea devreme pentru antrenament nu este un lucru ușor pentru majoritatea persoanelor. Cu toate acestea, beneficiile de a începe ziua cu o clasă de barre sunt mai mari decât o ora suplimentară de somn. Iată care sunt cele mai bune motive pentru a te trezi devreme şi a începe ziua cu Barre!

Vei avea mai multă energie pe parcursul zilei!

Prin punerea în mişcare a corpului dimineaţa devreme se dă startul metabolismului, endorfinelor şi creşteri rezistenței. Toate acestea pentru aţi oferi mai multă energie pe parcursul zilei. Dacă începi să faci sport  mai devreme, înainte de a mânca, corpul tău va folosi depozitul de grăsimi drept combustibil. Începe să arzi caloriile mai devreme și veți continua să le arzi pe tot parcursul zilei.

A începe dimineaţa cu Barre înseamnă succesÎncepe ziua cu o minte limpede

Antrenamentul îţi poate limpezi mintea chiar pentru câteva ore după antrenament. Acest lucru are de a face cu fluxul sanguin. Când începei să te antrenezi, fluxul de sânge crește peste tot în organism, inclusiv în creier. Un flux mai mare de sânge înseamnă mai multă energie și oxigen, ceea ce face ca, creierul să funcționeze mai bine. Începe ziua cu o clasă de barre, apoi puneți mintea la contribuţie pentru întreaga zi.

Te vei auto-disciplina

Recunoaşte faptul că, atunci când intenționezi să participi la o clasa de barre după o zi de muncă, rişti să renunţi. Deseori se poate întămpla să nu poţi pleca la timp de la muncă. S-ar putea sa fi prea obosită la sfarsitul zilei pentru participa la antrenament. Ar fi un lucru foarte neplăcut ca la sfârzitul zilei să îţi dai seama că după o zi lungă ai rămas şi fără clasa ta de barre. Cu toate acestea, se poate întâmplă tuturor. Când începi un program de antrenament dimineața devreme, vei dezvolta o auto-disciplină. Vei dezvolta o auto-disciplină puternică, prin care îţi vei lua angajamentul ca acel antrenament să devină o prioritate. Ba mai mult, în scurt timp îţi va fi mult mai ușor să te trezeşti și să îţi urmezi rutina zilnică de antrenament.

De asemenea chiar înainte ca tu să realizezi, vei vedea că disciplina ta va începe să lucreze pentru tine. Vei avea mai mult success pe toate planurile, şi în toate domeniile importante din viaţa ta.

 

Iti recomandam si:

Barre my Style (Axel)

Barre my Style, clasă unică de barre cu Axel!

Barre my Style, clasă unică de barre cu Axel! Primăvara este o perioadă specială a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *