Home / Lifestyle / Adevărul despre slăbit şi creşterea muşchilor

Adevărul despre slăbit şi creşterea muşchilor

Adevărul despre slăbit şi creşterea muşchilor

Adevărul despre slăbit şi creşterea masei musculare este total diferit faţă de ceea ce majoritatea îşi imaginează. Este un proces despre care nu vor să audă, să îl recunoască şi să îl accepte.
Dacă cauţi pe Google articole despre „pierderea de grăsime” veți obține milioane de rezultate. Adevărul trist este că, în majoritatea articolelor este vorba despre vinderea produselor ieftine, care promit multe. Găseşti multe articole cu diete minune care te ajută să slabeşti în câteva zile. Scapi de grasime numai utilizând „pilula magică”. Apoi, ei continuă să îţi spună cât de minunat vei arăta. Abdomenul tău va deveni vizibil în 4 săptămâni „făcând acest exercițiu ușor” sau că vei adăuga masă musculară vizibila în mai puțin de o lună.
De obicei oamenii nu doresc, să audă adevărul, să privească adevarata faţă a lucrurilor. Dar este absolut esențial să ieşi din confortul tău şi să auzi cum stau de fapt lucrurile. Doar astfel vei avea parte de numeroasele beneficii pe care le vei experimenta pe termen lung. Adevărul te va împiedica să pierzi timp preţios, sau mulţi bani pe produse sau diete. Diete care nu funcționează și care ar putea dăuna în cele din urmă metabolismului tău.

În mod inevitabil vei da greş!

Da, ai citit bine. Majoritatea vor da greş la un moment dat. Vei dori să grăbeşti acest proces. Te vei simţii descurajată și, probabil vei căuta din nou pe Google o soluție mai ușoară. În acest fel, vei pierde timp prețios și bani și vei ajunge înapoi, acolo de unde ai plecat. Când eșuezi, ar trebui să înveți din această experiență și să eviţi să se întâmple din nou. Este o parte esențială a întregului proces. Nu dieta ta a eşutat sau programul tău de antrenament. Tu esti cea care a eşuat, este eşecul tău! Ar fi bine să ceri ajutorul, să apelezi la un nutriţionist profesionist care să te ajute.

Felul în care arăţi depinde doar de tine.

Dacă nu eşti în formă și ai prea multă grăsime, nu este vina nimănui. Dacă ești slabă şi te simţi slăbită, din nou, nu este vina nimănui. Tu eşti responsabilă de propriul tău corp. Acest lucru poate suna răutăcios, dar este menit să te încurajeze şi să îţi îmbunătăţească viaţa. Este adevarul. Nu înseamnă că ai un metabolism lent. Nu este faptul că genele tale sau părinții tăi sunt de vină. Este pur și simplu stilul tău de viață și obiceiurile proaste care te împiedică să îţi sculptezi un corp estetic. Cu puţin ajutor sigur vei reuşi, apelează la un antrenor personal care să îţi întocmească un plan de antrenament potrivit pentru tine. Un antrenor te va sfătui, te va motiva şi te va sprijini în acest proces. Dar nu uita că totul porneşte din tine!

Cu siguranţă nu va fi uşor!

Dacă crearea unui fizic impresionant era o sarcină ușoară, toată lumea ar fi făcut-o. Adevărul este că va trebui să consumi mai puțină mâncare și inevitabil vei simţii senzaţie de foame. De aceea trebuie să înveţi cum să mânânci corect. Va trebui să înveți cum să te antrenezi în mod corespunzător. Și nu în ultimul rând, va trebui să ai un plan de antrenament şi dietă, bine pus la punct. Este de la sine înțeles că vei fi forțată să faci şi anumite sacrificii. Dacă crezi că nu poți învăţa să mănânci corect, sau să renunţi la anumite alimente, tebuie neaparat să faci un efort şi să încerci. Nu vrei să mergi la sală pentru că nu ai timp, sau pentru ca nu vrei să îţi faci timp. Atunci sigur schimbarea nu va veni, nu vei scăpa de kilogramele în plus, şi nu vei avea energia necesară de care să te bucuri în fiecare zi. Fă-ţi timp pentru ceea ce contează şi este important, fă-ţi timp pentru tine!
Împreună cu un nutriţionist şi un antrenor sigur nu vei da greş. Alegând acest drum vei merge sigur în sensul rezultatelor bune, sănătoase şi de durată!

Va dura mai mult decât crezi.

Dacă stai să te gândeşti, ai impresia că ai depus toată grăsimea într-o săptămână, o lună. Este foarte puțin probabil. Deci, de ce crezi că poți scăpa de ea în cateva luni? Dacă ești nevoit să pierzi câteva kile pentru o ocazie specială, probabil că ai putea face asta. Dar este foarte probabil ca în scurt timp să depui totul la loc, poate chiar mai mult. Ai fost subțire toată viața și acum te aștepți să arăți perfect, tonifiată în câteva luni? Este imposibil, este nevoie de timp mult mai mult, si multă muncă.
Rezultatul lucrurilor bine facute necesită timp si răbdare! Te îndrepţi către ele, e adevărat încet, dar şi mai adevărat este că, sigur!
Nimănui nu îi place să audă adevărul. Dar acesta există şi te priveşte.

Aceasta înseamnă că ai trei opțiuni:

1. Te poţi supăra citind acest articol, ne ascultând nici un sfat pierzându-ţi timpul în continuare.
2. Vei decide să rămâi la starea actuală, deoarece acest proces ţi se pare a fi prea greu şi prea lung pentru tine.
3. Fi un adult, şi asumăți responsabilitatea pentru toate acțiunile tale. Acceptă adevărul și ceea ce trebuie făcut și apoi angajează-te în acest proces.

Iti recomandam si:

Barre my Style (Axel)

Barre my Style, clasă unică de barre cu Axel!

Barre my Style, clasă unică de barre cu Axel! Primăvara este o perioadă specială a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *