Home / Lifestyle / Baby shower cu echipa BFA

Baby shower cu echipa BFA

Baby shower cu echipa BFA

Organizarea petrecerii ‘baby shower’ de către colegele de la Barre Fitness Academy a fost ceva foarte frumos şi drăguţ. Un prilej minunat de a ne reuni şi a petrece puţin timp împreună. Este minunat, să te bucuri de un astfel de eveniment important împreună cu persoane apropiate şi dragi. Venirea pe lume al unui bebeluş. Am simţit o bucurie imensă, fiind eu cea în postura de viitoare mămică.

Mămică pentru a doua oară. Chiar dacă este pentru a doua oară este un moment la fel de deosebit. Mă simt o norocoasă, făcând parte dintr-o astfel de echipă. Norocoasă că am un baieţel minunat, şi că voi avea acum o fetiţă, o viitoare mică barre-ina.  

Nu am participat până acum la vreo petrecere de acest fel. Mi-ar plăcea însă, ca această tradiție să prindă și la noi. Până nu demult nu ştiam exact ce înseamnă acest lucru. Probabil multe persoane încă nu ştiu ce înseamnă baby shower.

 

Sărbătorim împreună o minune a vieţii

 

   

Este o mică petrecere organizată cu ocazia venirii pe lume a bebeluşului. O întâlnire cu apropiaţii ale unei viitoare mămici, de regulă se organizează între lunile a-7-a și a-8-a de sarcină.
În prezent, se pare că este o practică foarte populară în America de Nord și în țările din Europa de Vest. Ei deja consideră această petrecere ceva tradițional. În România și țările est-europene, există o superstiție conform căreia nu e recomandat să cumperi cadouri pentru un bebeluș care nu s-a născut încă .
Majoritatea părinților din România deja au renunțat la superstiția de nu cumpăra nimic înainte de a se naște bebe. Lucru normal de altfel, deoarece nu vrea nimeni să alerge după scutece și body-uri după ce iese din maternitate.

Consider că este un prilej minunat de bucurie, de solidaritate, de a ne reaminti că a crește copii nu e o competiție. Este un eveniment care ar trebui să ne unească.
Este minunat să iei parte, la cele mai frumoase momente ale unei prietene gravide.

Mulţumesc colegelor de la Academie.

Ultima clasă de barre minunată şi cu emoţie în suflet! Urmează acum să fac o pauză pentru o altă minune a vieții!
Până când ne vom revedea din nou, vă doresc la cât mai mult barre și rămâneți constante pentru că sportul înseamnă sănătate!

Cu drag,

Monica

 

Iti recomandam si:

Totul despre Programul ‘’Brațe sculptate’’

Programul ‘’Brațe sculptate’’ este pentru tine Dacă te numeri printre femeile ce își doresc brațe …

One comment

  1. Miss you so much, Monica! Abia aștept să te reîntorci și abia aștept să o cunosc pe micuța barre-ina. 😘😘😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *