Home / Antrenament / Barre Fitball

Barre Fitball

Barre Fitball

Barre Fitball

Pe lângă antrenamentele clasice de barre, la Barre Fitness Academy oferim şi alte tipuri de exercţii de barre, accesorizate. Acest lucru, oferă un plus şi o diversitate antrenamentelor!

Barre Fitball este un antrenament care se realizează cu ajutorul unei mingi de dimensiune medie, plăcută la atingere şi foarte uşoară, concepută pentru a-ţi antrena toate grupele musculare. Exercițiile efectuate cu această minge nu sunt deloc uşoare, ea putând fi folosită pentru antrenamente de întărire, ardere a grăsimilor, stretching sau relaxare.

Mingea de fitball antrenează toate grupele musculare, datorită instabilităţii ei, măreşte dificultatea antrenamentului. Datorită formei sale sferice orice exerciţiu devine o provocare, ea transformându-se astfel în partenerul ideal în orice tip de antrenament. Abdomenul, braţele, fesele, coapsele, toate au de câştigat de pe urmă acestui antrenament. Dimensiunea medie permite utilizarea ei în diferite moduri: prinsă între coapse, genunchi sau glezne, aşezată sub genunchi, sub tălpi sau la baza coloanei vertebrale de către persoane de toate vârstele, indiferent de gradul de pregătire.

Clasele de Barre Fitball sunt foarte eficiente pentru arderea grăsimilor

Barre Fitball

Mingea este foarte eficientă în antrenarea muşchilor abdominali, deoarece stimulează musculatura mai intens decât abdomenele clasice şi oferă un plus și o diversitate în executarea exercițiilor.

Un mare avantaj este că, datorită faptului că este un accesoriu foarte usor, nu îți încarcă greutatea corporală şi nu iți solicită în plus articulaţiile, dar prin susţinerea mingii în tensiune ajungem să simţim acea arsură musculară care întăreşte muşchi şi totodată reduce procentul de grăsime corporală.

Beneficii şi avantaje Barre Fitball

O mai bună coordonare
Îmbunătăţeşte mobilitatea articulaţiilor şi ajută sistemul muscular în a-şi activa funcţiile de echilibru.
Îmbunătăţeşte forţa, rezistenţa, coordonarea şi flexibilitatea.
Solicită grupele de muşchi într-un unghi neobişnuit ajutând astfel la obţinerea unor fese ferme, a unui abdomen tonifiat şi a unor braţe sculptate.

Un spate puternic
Antrenează muşchii abdominali fără a creşte stresul muşchilor spatelui.
Previne şi ameliorează durerile lombare şi pe cele din zona gâtului, reduce considerabil riscul de accidentări ale spatelui. Construiește o masă musculară densă în grupele musculare mari.

Barre Fitball

Antrenament intens
Mingea intensifică antrenamentul şi reduce solicitarea inutilă a grupelor musculare auxiliare. Clasele sunt intense şi de acest lucru ne dăm seama după ”arsura musculară” resimțită. Arsura din musculatură este un semn bun al intensității. Cu timpul, participanții pierd din grăsimea viscerală și au o abilitate mai mare de rezistență pe parcursul antrenamentului.

Antrenament adaptabil
Antrenamentul este adaptabil pentru orice vârsta, tip de personalitate, condiție fizică și probleme medicale.
Mișcările sunt controlate, cu rază mică de mișcare, reduc presiunea exercitată asupra încheieturilor, tendoanelor, ligamentelor și coloanei vertebrale. De asemenea, raza de mişcare se poate amplifica sau limita în funcţie de capacitatea individuală.

Iti recomandam si:

Barre TRX

Clasă nouă Barre TRX

Clasă nouă Barre TRX – Putere şi eleganţă Parteneriatul WePlay – Barre Fitness Academy a adus …

One comment

  1. Barre Fitball; ce ne mai jucam cu mingea si cat ne..chinuim..noi reciproc! Dupa 50 de minute de antrenament in care lucrezi toate grupele de muschi pleci imbujorata si plina de voie buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *