Home / Lifestyle / Adriana Stinghe despre barre fitness online

Adriana Stinghe despre barre fitness online

Barre fitness online?

Strigam un mare DAAA! pentru clasele de barre fitness online. Daca la inceput am privit tranzitia fortata catre online ca un compromis, acum am ajuns sa gasim beneficiile, un upgrade bine meritat, mai mult timp liber, mai putin stres cu traficul, chiriile si restrictiile actuale.

Nona Trif Schneider:

„Draga mea Adriana, ne stim de aproape  3 ani, am avut multe clase minunate de barre fitness impreuna la sala, iar acum ma bucur foarte mult ca ne antrenam iar impreuna online.

Iti multumesc din suflet pentru fiecare cuvant si sper sa fie o incurajare si pentru celelalte cliente dragi noua, sa dea o sansa antrenamentelor de barre fitness online.”

Adriana Stinghe:

„Draga mea, mi-am propus sa scriu impresii despre prima mea sedinta de sport online. Am mai exersat anul trecut cu tine, pe ecran cu filmuletele distribuite atunci.

Nu am fost de la inceput adepta sedintelor de sport online, recunosc !

Imi lipsea atmosfera de la sala , provocarea, vibe-ul … dar iata, schimbarea majora, pandemia, si care nu da semne ca se astimpara prea curind, au schimbat lucrurile .

Am stat si m-am gindit: Da, fac eu miscare dupa ce mai stiu de la sala (si stiu destul caci am fost la barre peste 2 ani in mod foarte constiincios ) sau mai „ciugulesc” diverse miscari de pe site-uri diverse si exersez acasa, dar, pentru ca mai mereu mi-au placut provocarile am decis sa incerc si online. Dupa o bilbiiala la initierea conectiei, desigur depasita cu ajutor, am inceput.

Draga Nona, da, insiruirea exercitiilor, numarul, ritmul, FAC DIFERENTA. Eu cu mine eram mai toleranta , desi transpiram, dar daca esti cu instructorul care ti s-a potrivit si cu care ai comunicat perfect, atunci FACI FEBRA , SI TRANSPIRI TAAARE ! si repet, nu sunt neantrenata!

Prin urmare, am decis ca decit sa fac gym dupa ureche si din ce imi amintesc , cel mai bun lucru este sa ma adaptez la acest nou mod de abordare al miscarii si sa-mi pastrez starea mentala si fizica in parametri optimi .

Deci hai, pe calea online!”

Clase zilnice, programe motivationale si in curand exercitii cu accesorii (minge si elastic).

Te asteptam cu drag,

https://www.barre-academy.ro/program

Iti recomandam si:

Wanna be my Barre-ntine?

Wanna be my Barre-ntine?

Wanna be my Barre-ntine? Dragostea într-o relaţie nu este cu mult diferită faţă de dragostea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *