Home / Antrenament / Barre Glide

Barre Glide

Barre Glide

Barre Glide

Clasa de Barre Glide,  în cadrul Barre Fitness Academy, constă într-un antrenament funcțional care vizează stabilitatea, mobilitatea, forța, echilibrul, viteza și puterea. Acest tip de antrenament oferă numeroase variaţii exercitiilor. Variaţii ca tehnică de execuţie cât şi ca intensitate şi tip de contracţie musculară. Bine înteles, numai cu un control foarte atent asupra mişcărilor de alunecare, pentru a nu ne accidenta. Aceste discuri mici îţi oferă posibilitatea de a realiza o mare varietate de exerciţii folosind la maximum izometria.

Dacă eşti în căutarea unor exerciții de tonifiere, Barre Glide este soluţia ideală.
Pe lângă programul de antrenament, discurile de alunecare sunt folosite și în scopuri de reabilitare în cadrul programelor de asistență medicală, precum și în industria fitness. Barre Glide este o formă de antrenament care te ajută să îți modelezi atât interiorul cât și exteriorul – toate acestea, punându-se accentul pe sănătate, minte și corp.

Cum funcţionează acest concept?

Barre Glide                 

Principiul de bază ale conceptului se bazează pe mișcări verticale constrânse pe podea, în timp ce fricțiunea este exersată de mici discuri care alunecă. Fricțiunea dintre disc și podea a fost optimizată cu atenție pentru o mișcare în condiții de siguranță, dar eficientă. Vei fi capabilă să stăpâneşti discul în întregime, modificând pur și simplu presiunea aplicată pe acesta. Marele avantaj al mișcării glisante este o mare variabilitate și o gamă largă de exerciții. Acestea pot fi utilizate atât pentru mâini, cât și pentru picioare.

Discurile transformă exercițiile clasice, precum flotările sau fandările, în mișcări extrem de grele și complexe. Folosind corpul ca contragreutate, poți controla cu ușurință forța de frecare și selecta nivelul de efort, de la aproape zero până la oprire completă. Conceptul îți permite să îți antrenezi tot corpul la nivelul de dificultate pe care îl alegi. Pe scurt, este o formă de antrenament care lucrează cu tine și pentru tine.

Beneficii şi avantaje Barre Glide

Îți îmbunătățește echilibrul și coordonarea
Îţi vei îmbunătăți considerabil stabilitatea, vei obţine o tonifiere intensă a întregului corp după ce le vei utiliza doar pentru câteva săptămâni. Barre Glides, aduce o nouă dimensiune antrenamentului de forță, formarea și tonifierea mușchilor corpului. Deoarece au la bază alunecare, discurile îți pun la grea încercare stabilitatea, mobilitatea, forţa, echilibrul şi viteza.

Rezistență fizică și o bună mobilitate
Antrenamentele sunt intense, folosind propria greutate corporală, lucrează toți mușchii astfel , crește rezistența organismului, crește mobilitatea și forța. Un program bun de antrenament cu discurile de alunecare oferă baza pentru menținerea unui indice de masă corporală sănătos, funcția cardiovasculară îmbunătățită, rezistența fizică sporită și bună stare emoțională.

Un corp super tonifiat
Discurile de alunecare sunt făcute pentru a fi ultra-ușoare, ele oferă un antrenament pentru întregul corp, puteți face multe exerciții diferite pentru a vă întări si tonifia coapsele, abdomenul, picioarele și alte părți ale corpului. Prin utilizarea lor vor lucra toate grupele musculare de la piept la picioare, astfel veţi obtine mușchi tonifiați din cap până în picioare.

Ne distrăm și ne antrenăm
Barre Glide este un antrenament care stimulează producerea de endorfine (hormonul fericirii), creşte oxigenarea, stimulează regenerarea ţesuturilor, menţine tinereţea şi este eliberator de stres. Discurile sunt potrivite pentru toate nivelurile de antrenament.
Este un antrenament uşor de învăţat si distractiv de efectuat!

Iti recomandam si:

Barre TRX

Clasă nouă Barre TRX

Clasă nouă Barre TRX – Putere şi eleganţă Parteneriatul WePlay – Barre Fitness Academy a adus …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *