Home / Lifestyle / Barre împotriva asteniei de primăvară

Barre împotriva asteniei de primăvară

Barre împotriva asteniei de primăvară

barre contra asteniei

Primăvara vremea este foarte schimbătoare, iar corpul nostru cu greu reuşeşte să se adapteze. Presiunea atmosferică ba creşte, ba scade. În această perioadă începem să ne simţim mai obosiţi şi lipsiţi de energie. Acestea sunt semnele asteniei de primăvară.
Astenia de primăvară înseamnă în primul rând rezistenţa scazută a organismului. Scade atât rezistenţa fizică, cât şi cea psihică.
Un remediu bun împotriva asteniei de primăvară este sportul! Un sport sau o activitate care ajută şi partea psihica, nu doar cea fizică. Nu degeaba se spune: O minte sănătoasa, într-un corp sănătos! Barre fitness-ul este un aliat puternic contra asteniei de primăvară.

Metoda Barre armonizează antrenamentele tradiționale de pilates, yoga, elemente de Kinetoterapie și mișcări de bază din balet. Rezultatul fiind un corp armonios și tonifiat. Deși există multe metode Barre dezvoltate, ideea de bază este aceeași; să combine știința fizioterapeuților cu modalitățile de alungire și întărire a musculaturii prin dans cu risc minim de accidentare. Acest aspect este principalul lucru căutat de femei în timpul antrenamentelor.
Prin barre se urmareste o armonie, între un corp sănătos şi bucuria de a trai în propriul corp. Barre-ul cu siguranţă creşte rezistenţa fizică dar şi cea psihică. După fiecare şedinţă vei simţi diferenţa în tonus, postură, vei observa ca poti mai mult!
O ora de barre îţi poate reda cheful de viaţă şi tonusul muscular de care ai nevoie! Efortul fizic stimulează creierul să elibereze endorfine, acei neurotransmiţători responsabili cu calmarea durerii. Efectul este puternic calmant, dând o stare de relaxare extrem de placută.

Barre-ul este special prin tehnica prin care se realizează exerciţiile.

Exercițiile sunt efectuate într-o anumită ordine, alternând între partea frontală și dorsală a corpului. Astfel încât se alungește o parte, iar musculatura opusă se întărește, îmbunătățind postura și aliniamentul. Creșterea intensității maximizează capacitatea de ardere a grăsimii. Barre fitness-ul se concentrează pe calitatea mişcării. Cel mai simplu exerciţiu poate fi cel mai efficient, dacă este executat corect şi constient.
Instructorul îţi va explica tehnica executării exerciţiilor de la prima şedinta şi va avea grijă să o şi respecţi.
Lucrând cu atentie, îţi vei limpezi mintea de gânduri anxioase. Vei scăpa de stress, somnolenţă şi ce mai aduce cu ea aceasta astenie de primăvară. O oră de barre te ajută să uiţi complet de senzatia “n-am chef de nimic”. Barre îţi dă energie pentru a doua zi. După efort vei avea poftă de mâncare şi un somn bun, liniştit. Desigur, trebuie să ţi cont şi ce anume mănânci după efort.

Când vei începe să simţi diferenţa?

Ca în orice disciplină, important este să practici constant, de cel putin de două ori pe săptamână. Fiecare persoană este diferită. Unele încep să simtă şi să vadă diferenţa încă de la primele clase. Altele au nevoie de ceva mai mult timp.
Misiunea noastră este să te ajutăm să obţii rezultatele dorite, tonifierea musculaturii, dar şi obţinerea încrederii în tine. Primul lucru pe care il vei obţine este tonusul, apoi urmează încrederea în propriile forţe şi rezultatele vizibile.
Rezultatele vizibile sunt: silueta zveltă şi tonifiata, alura uşoara şi elastică, însotita întotdeauna de energie şi bună dispoziţie. Toate acestea se obţin cu exerciţiu constant şi depind numai de motivaţia fiecărei persoane. Important este că se pot obţine!

Nimic nu te poate opri să arăţi şi să te simţi minunat, nici măcar astenia de primavară!

barre contra asteniei

Iti recomandam si:

Barre my Style (Axel)

Barre my Style, clasă unică de barre cu Axel!

Barre my Style, clasă unică de barre cu Axel! Primăvara este o perioadă specială a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *