Home / Antrenament / Totul despre Programul ‘’Brațe sculptate’’

Totul despre Programul ‘’Brațe sculptate’’

Programul ‘’Brațe sculptate’’ este pentru tine

Dacă te numeri printre femeile ce își doresc brațe tonifiate atunci acest program este pentru tine. Programul este disponibil incepand cu data de 17.05.2021. Toate clasele de barre din perioada programului ‘’Brațe sculptate’’ vor conține un segment de exerciții dedicate și eficiente cu rezultate rapide.

Accesorii Program ‘’Brațe sculptate’’

Nu ai nevoie de accesorii speciale. Singurul echipament de care ai nevoie pentru acest antrenament de aproximativ 12 minute este cel mult o coadă de mătură sau un prosop de marime medie.

Chiar dacă nu lucrezi cu greutăți, exercițiile realizate cu prosopul sau cu coada de mătură lucrează cu adevărat partea superioară a corpului. Gândeste-te cât de greu este să ții brațele ridicate după câteva minute. Practic nu vei ajunge să te odihnești deloc în timp ce faci exerciții. De exemplu Flexii biceps cu priză ingustă / cu priză largă sau prese de triceps. Exercițiile pe care le vom practica în timpul antrenamentului sunt de aproximativ 12 minute.

Tehnica Programului ‘’Brațe sculptate’’

Pentru un antrenament eficient al bicepsului, in execuția exercițiilor vom varia poziția brațului față de corp. În acest mod vom antrena mușchiul în diferite puncte din raza de acțiune. Pe cealaltă parte putem schimba și poziționarea față de accesoriul folosit. Vom realiza astfel o manipulare a tensiunii musculare în cadrul aceluiași exercițiu.

Pe parcursul claselor LIVE iți vom arăta ce prize să folosești pentru a lucra zona bicepsului, a tricepsului brachial, cât și a deltoidului (umerii). 

  • Daca nu știai până acum, bicepsul are două funcții: prima este de ridicare a brațului, iar a doua este de rotație.
  • Tricepsul este cel mai puternic extensor al antebrațului pe braț în articulația cotului. Deasemeni, este tensor al capsulei articulației scapulohumerale.
  • Deltiodul are 3 zone. Porțiunea claviculară sau anterioară, porțiunea acromială sau mijlocie, porțiunea spinală sau scapulară sau posterioară. Atunci când porțiunea claviculară și acromială acționează împreună ele produc o flexie a brațului. Această flexie imprimă simultan și o mișcare de rotație internă a brațului.

Te așteptăm zilnic la clasele LIVE, avem un program de minimum 3 clase disponibile pe zi. Poți alege orice clasă în funcție de programul tău. Probabil după aceste antrenamente cu prosopul sau cu coada de mătură nu te vei mai uita la fel la accesoriile disponibile în casa ta. 

Am câstigat împreună libertatea de a face sport de oriunde, fără grija deplasărilor. Antrenamentele se pot desfășura în confortul casei tale sau la birou. Vei folosi un minim de accesorii sau înlocuitori de accesorii pe care oricine le are la îndemână (prosop, scaun, băț mătură etc).

Te asteptăm cu drag să te alături și să descoperi Comunitatea Barre Fitness Academy Lifestyle pe Facebook. 

Te îmbrăţişăm cu drag şi ne vedem LIVE!

Nona & Raluca

sursa poze: strongfitnessmag.com

Iti recomandam si:

Ambasador Barre Fitness Academy

Vrei să fii parte din echipa Barre Fitness Academy? Vrei să fii ambasador Barre Fitness …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *