Home / Lifestyle / Comunitatea ta Barre Fitness Academy

Comunitatea ta Barre Fitness Academy

Comunitatea ta Barre Fitness Academy

Barre Fitness Academy nu este doar o sală de fitness, unde vi te antrenezi şi pleci. Suntem mai mult de atât, suntem o comunitate care este pozitivă, încurajatoare şi motivantă.

Pentru mulţi, motivaţia poate fi un lucru dificil, mai ales când vine vorba de fitness. Având o comunitate de susținere în jurul tău te poate menține motivată. Comunitatea te determină să lucrezi mai intens și te încurajează să devi constantă şi să îţi atingi  scopurile.

Studioul nostru nu va fi doar sala ta preferata, noi vom fi evadarea, comunitatea, terapia ta. Echipa noastră talentată te va sprijini în atingerea tuturor obiectivelor tale de fitness, oricare ar fi acestea.

Mișcările, muzica placută, vibrațiile pozitive ale instructorului și energia studioului se aliniază pentru a crea o experiență unică. Acesta este un ajutor imens în zilele în care simţi că patul sau canapeaua ar fi dezvoltat propriul lor câmp de gravitație.

Vom introduce în cadrul claselor noastre, cele mai captivante și mai tari antrenamente, păstrându-te tot timpul interesată și motivată.

Nimeni nu poate înțelege mai bine eforturile tale decât cineva cu obiective similare. Construirea unei reţele de oameni care să te sprijine, care doresc ca tu să reuşeşti poate fi exact ce ai nevoie ca să poţi continua.

Comunitatea ta Barre Fitness Academy este aici pentru tine, poţi conta pe noi!

Beneficiile unei comunităţi:

Mai întâi de toate, definirea unei comunităţi de fitness poate avea mai multe sensuri, de la clase de exerciţii de grup la studiouri dedicate. Ar putea însemna și forumuri și aplicații online care îţi permit să interacționezi cu alți utilizatori.
Indiferent de forma pe care o are, o comunitate de fitness îţi permite să te conectezi cu alți sportivi. Membrii ar putea să-și împărtășească provocările și succesele. Pot să discute diferite tehnici de formare, să solicite consiliere sau sprijin și să sărbătorească realizările celorlalți. Acest element comun oferă beneficii care rulează între gama fizică și cea socială.

Barre Fitness AcademyEste foarte uşor să spui că vei merge sala de patru ori pe săptămână. Dacă nu ai motivaţia necesară ca să ajungi acolo, aspirațiile tale ar putea fi, compromise. De aceea, trucul pentru atingerea obiectivelor tale este, de a construi o comunitate în jurul rutinei tale.

Se spune că, oamenilor le place să lucreze împreună deoarece atunci când trec prin ceva dificil şi e nevoie de disciplină, pur şi simplu se leagă unul cu celălalt. Există o mulțime de dovezi potrivit cărora comunitățile de fitness pot ajuta membrii să rămână constanţi și să-și sporească nivelul de fitness. Un studiu arată faptul că lucrul cu un partener a motivat oamenii să lucreze mai mult și cu o intensitate mai mare decât dacă s-au antrenat singuri.

O comunitate poate însemna: terapie pentru corp, minte și suflet. Construirea și menţinerea unor conexiuni sănătoase cu ceilalți. Spiritul comunității „se dezvoltă în mod natural în timpul orelor” și încurajează oamenii să se întoarcă pentru că dezvoltă relații strânse și așteaptă cu nerăbdare să se reîntâlnească cu noii prieteni.

Beneficiile comunităţii Barre Fitness Academy

Trebuie să stii faptul că, accesul la programele de fitness de grup poate duce la cresterea nivelului de activitate fizică. Colegele de la sală îţi pot oferi încurajarea pozitivă de care ai nevoie pentru a te reîntoarce la rutina ta. Comunitatea noastră te poate inspira să frecventezi sala mai des, dar te poate inspira și mai mult în timpul fiecărei clase.

În plus față de aceste beneficii fizice, comunitatea te poate face mai fericită și poate duce la prietenii de calitate. Când lucrezi în mod regulat cu alte persoane, faci conexiuni și începi să dezvolți un grup de prieteni cu interese similare.

Este posibil să simţi că un anumit tip de antrenament sau un anumit instructor pur și simplu nu ţi se potriveste. Dar asta nu înseamnă că trebuie sa respingi o întreagă comunitate bazată pe o experienţă precară.

Comunitatea Barre Fitness Academy îţi oferă o varietate de clase și instructori minunaţi şi dedicaţi.

Cu siguranţă vei simţi că este locul potrivit pentru tine!

Iti recomandam si:

Barre my Style (Axel)

Barre my Style, clasă unică de barre cu Axel!

Barre my Style, clasă unică de barre cu Axel! Primăvara este o perioadă specială a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *