Home / Lifestyle / Cum am devenit Instructor de Barre

Cum am devenit Instructor de Barre

Cum am devenit Instructor de Barre

Cum am devenit Instructor Barre

Întâmplarea a făcut ca eu să devin Instructor de Barre.
Dacă nu aveam curajul să fac o schimbare în viaţa mea profesională, poate că acum nu eram Instructor de Barre. Dar am facut-o şi nu regret nici o clipă, chiar mă consider norocoasă, fericită şi împlinită!

NU am făcut eforturi mari, ci pur şi simplu mi-am dorit!
La scurt timp după schimbarea job-ului meu, am aflat de noul studiou de barre, care tocmai îşi deschisese porţile. Barre Fitness Academy, mai mult decât o sală de fitness!
Am participat la prima clasă de barre susţinută de către Nona Trif, fondatoarea Barre Fitness Academy.

Atunci am auzit pentru prima oară despre acest nou concept de antrenament şi beneficiile acestuia. Mi-a plăcut enorm, iar beneficiile am început să le simt încă de la primele clase.
După 8, 9 ore de stat la birou în faţa calculatorului, mă alegeam aproape zilnic cu o durere de cap sâcâitoare. De două ori pe săptămână, după muncă urma o bine meritată oră de barre. Era remediul perfect, analgezicul ideal, acolo îmi treceau toate problemele, chiar şi acele dureri de cap. Barre Fitness a devenit un răsfăţ pentru trup şi suflet!

Cum am decis să îmi schimb profesia?

Cum am devenit Instructor Barre

De mică mi-au plăcut sportul și drumețiile montane. Îmi place să îmi testez limitele, iar de câțiva ani am început să practic trail running și am participat la mai multe concursuri de alergare montană. Mergeam şi la sală la pilates sau aerobic, dar mai rar, pentru că uneori nu stiam exact dacă, ce fac acolo fac bine. Le admiram pe instructoare, şi adesea mă gândeam cum ar fi să fiu şi eu Instructor.

La Barre Fitness Academy am descoperit faptul că, instructoarele aveau mereu grijă ca exerciţiile să fie executate corect. Mi s-a părut extraordinar, ştiam acum că ceea ce fac, e corect, sănătos şi sigur!

Apoi am aflat cum că Nona formează Instructori de Barre. Am fost foarte plăcut surprinsă de faptul că oricine poate deveni instructor, fără o experienţă în domeniul fitness-ului. Acest lucru mi-a atras atenţia. La câteva luni după ce am început să frecventez clasele de barre, Nona m-a întrebat dacă aş vrea să fac cursul de barre şi să devin instructor. Ea a aflat că mi-aş dori, însă eram foarte nesigură şi indecisă.
Nu am stat pe gănduri foarte mult, şi am zis da.

Experienţa mea de al cursul de Barre!

Primul lucru care îmi vine în minte este că, toţi trainerii ar trebui să fie ca Nona. Nona este un trainer ce captivează atenţia şi stârneşte interesul fiecărui participant. Explică foarte clar, pe înţelesul tuturor, cu calm şi o răbdare extraordinară. Ea dă dovadă de profesionalism şi foarte mare pasiune. Am aflat şi am învăţat foarte multe lucruri interesante, care mă ajută mult în această profesie; în a fi un instructor bun!

Recomand cu drag cursul de Instructor Barre Fitness, pentru mine este un vis devenit realitate.

Cum am devenit Instructor Barre

Pentru că susțin un stil de viață sănătos am hotărât să mă dezvolt pe acest plan așadar am urmat şi un curs de instructor de fitness & antrenor personal, și nu mă voi opri aici.
Şi pentru că schimbarea să fie schimbare totală, mi-am dat demisia de la locul de muncă, pentru a mă dedica total profesiei de Instructor Fitness. Acest pas şi această decizie mi-a îmbunătăţit considerabil starea de sănătate. Fac ceea ce îmi place şi am mai mult timp pentru mine şi pentru familia mea. Pe lăngă clasele de barre, mă ocup şi de acest minunat Blog, pe care încerc să îl îmbogăţesc constat, cu articole informative şi interesante.

Prima mea clasă de barre

Cum am devenit Instructor Barre

Îmi amintesc de prima mea clasă de Barre, ca şi instructor, am avut emoţii enorme. Însă Nona a fost mereu acolo şi am avut tot sprijinul şi susţinerea ei. Ca şi acum de altfel. Asta înseamnă o persoană minunată, care te încurajează mereu atunci cand este nevoie!
Am început treptat, nu cu clasă plină ci cu două sau trei persoane. Era şi Barre Fitness Academy la început.
Am crescut şi eu împreună cu clasele de barre, care sunt acum pline, şi este minunat!
Iată cum te poţi simţi cu adevărat în centrul atenţiei, ca o adevărată prinţesă. Cu multe persoane în jur care îţi acordă atenţie maximă. Astfel şi tu la rândul tău le acorzi atenţie, corectându-le pentru a executa exerciţiile corect, şi susţinându-le constant.

Dacă eu pot, şi tu vei putea!

Cum am devenit Instructor Barre

Te gândești să devi un Instructor de Barre Fitness, dar nu esti sigură dacă să îţi iei acest angajament. Nu esti sigură dacă acest curs merită costurile. Dacă ai rețineri pentru că îţi este frică că nu vei face faţă şi nu vei fi destul de bună pentru asta, atunci încearcă oricum! Este minunat dacă ai o anumită înclinaţie către sport, sau o coordonare care vine în mod natural, dar toate aceste lucruri pot fi învățate. Atâta timp cât eşti pasionată de antrenament și încântă să predai, restul va veni de la sine. Bine înţeles, cu multă practică. Dacă eu pot susţine o clasă barre, în ciuda faptului că nu am facut niciodată balet, atunci cu siguranţă oricine poate.

Sper ca, experienţa mea să fie încurajatoare pentru tine, în toate deciziile pe care doreşti să le iei!

Cu drag,
Monica

Iti recomandam si:

Totul despre Programul ‘’Brațe sculptate’’

Programul ‘’Brațe sculptate’’ este pentru tine Dacă te numeri printre femeile ce își doresc brațe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *