Home / Lifestyle / Devin-o Graţioasă şi puternică în Noul An

Devin-o Graţioasă şi puternică în Noul An

Devin-o Graţioasă şi puternică în Noul An, prin 10 paşi către transformare

În luna ianuarie, majoritatea persoanelor reflectă asupra obiectivelor personale ale anului. Indiferent dacă sunt mari sau mici, acestea includ în primul rând sănătatea. Cum se pot elimina acele kilograme accumulate în timpul sărbătorilor. Toţi vrem un corp tonifiat, mai multă energie și să ne simţim bine în corpul nostru. În noul an Barre Fitness Academy are misiunea de a te ajuta în transformarea corpului. Crează-ţi o rutină iar rezultatele vizibile şi de durată nu vor întârzia să apară.
Ţi-am pregatit o provocare extraordinară Super Hot Winter Challenge. Ne vom concentra pe detoxifiere, reducerea ţesutului adipos, şi creearea de obiceiuri sănătoase. Transformarea va fi un mod de viață în care te simţi bine în interior și arăţi bine în exterior!

Iată 10 pași pentru o transformare de durată

  1. Trebuie să crezi în transformare! Mai întâi trebuie să decizi şi să te convingi că meriţi această transformare. Trebuie să îţi schimbi mentalitatea pentru a crede că este posibil pentru tine. Începe anul cu o decizie simplă, şi anume cea de a începe!
  2. Ieşi din zona ta de confort. Este destul de confortabil să stai învăluită în toate scuzele tale zilnice. Este imposibil să îţi transformi corpul în acest loc. Dă la o parte scuzele, fi curajoasă şi ia o decizie.
  3. Angajează-te într-o rutină. Găseşte-ţi un moment al zilei favorabil care să se potrivească cu programul tău zilnic. Începe cu cel puţin 2 clase de barre pe săptămână. Creează-ţi o rutină şi mergi pe calea spre transformare.
  4. Stabileşteţi un obiectiv realist. Şi în acest domeniu te poţi ghida după obiectivele SMART. Stabileşte obiective specifice, măsurabile, realizabile, relevante și legate de timp pentru a avea succes în realizarea unei transformări adevărate.
  5. Ai răbdare. Eliberează-ţi eul și învățați să iubiți această rutină. Există mai mereu urcuşuri şi coborâşuri când începi ceva nou și decizi să faci o schimbare în viața ta. Fi răbdătoare cu tine în timpul acestui process rezultatele necesită timp.
  6. Sărbătoarea Micilor Victorii. Răsplătește-te pentru realizări minore și mari de-a lungul drumului și vei vedea cum acest lucru te ajută să realizi mai mult!
  7. Îmbrățişează provocările. Nu va fi ușor, dar merită! Îmbrățișează provocările care vin cu schimbarea și reaminteșteţi de ce ai început.
  8. Comunică şi implică-te în comunitatea Barre. Familiarizează-te cu instructorii și comunitatea Barre. Pune întrebări înainte și după clasă. Cu cât eşti mai implicată, cu atât mai mult îţi vei urma rutina. Vei vedea curând rezultatele de durată pe care ţi le-ai propus să le atingi.
  9. Crează-ţi un plan de wellness. Stabileşte-ţi un plan de a mânca sănătoși, odihneşte-te suficient, ia o pauză zilnică de la tehnologie și participă la alte activități care îţi hrănesc sufletul.
  10. Împărtăşeşte dragostea. Împărtăşeşte dragostea ta pentru Barre cu prietenele tale.  Este o recompensă extraordinară să îi vezi pe cei dragi că încep o călătorie spre transformare. Povesteşte cu prietenele tale despre provocarea noastră si motivează-le si pe ele să vină.

Barre Fitness Academy îţi doreste mult success în tot ceea ce ţi-ai propus pentru anul 2019!

Iti recomandam si:

Barre my Style (Axel)

Barre my Style, clasă unică de barre cu Axel!

Barre my Style, clasă unică de barre cu Axel! Primăvara este o perioadă specială a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *