Home / Nutriție și Sănătate / Beneficiile clasei de Barre Detox pentru drenaj limfatic

Beneficiile clasei de Barre Detox pentru drenaj limfatic

Drenaj limfatic la clasa specială Barre Detox

În primul rând află, ce este limfa?

Limfa este un lichid care circulă prin organismul nostru, alături de sânge. Reprezintă baza sistemului nostru imunitar. Limfa are un rol extrem de important în detoxifierea organismului. Curăţă corpul de reziduuri şi chiar de cancer. Este formată din vase separate în organism, şi anume ganglionii limfatici. Limfa este cea care preia excesul de apă din organism şi joacă un rol important în eliminarea toxinelor.

Pe lăngă rolul său de protecţie a corpului de virusuri şi bacterii, una dintre cele mai importante funcţii ale sistemului limfatic este de a capta şi a distruge celulele canceroase. Limfa depinde de mişcarea muşchilor şi a încheieturilor, de aceea este foarte important să te menţii activ. Lipsa de exerciții fizice determină îngreunarea circulației limfatice! Organismul acumulează din ce în ce mai multa apă, celulele se degenerează, pielea îmbatrânește și se lasă. Acest lucru duce la dezvoltarea celulitei prin umflarea celulelor grase și acestea sunt doar efectele vizibile.

Este important să te asiguri că limfa poate circula în mod eficient prin întreg corpul. Iar pentru că acest lucru să fie posibil, există câteva metode eficiente:

Exerciţii fizice regulate – frecventarea claselor speciale Barre Detox

Barre DetoxCirculaţia limfei depinde de mişcările pe care le face zilnic corpul. Iar metoda cea mai bună pentru a asigura circulaţia acesteia este prin mişcare regulată. Întinderile şi exerciţiile aerobice  sunt unele dintre cele mai bune exerciţii pentru a pune limfa în circulaţie. Unele exerciţii sunt însă mai potrivite pentru detoxifiere decât altele. Clasa noastra specială de barre şi anume, Barre Detox este ideală, pentru un corp curat şi energizat. Am introdus exerciții specifice care susțin drenajul limfatic și îmbunătățesc digestia. Posturile pe care le abordăm în cadrul claselor de Barre Detox, implică răsuciri la nivelul abdomenului, aplecări în faţa, spate, lateral, tilturi pelviene şi mai multe exerciții de întindere a mușchilor. Exerciţiile stimulează limfa din zona abdominală prin contracţia şi stoarcerea organelor şi a muşchilor. Circulaţia limfei contribuie la buna funcţionare a sistemului limfatic şi deci bineînteles la menţinerea sănatăţii generale a organismului.

În timpul executării exerciţiului, este necesar să punem şi mai mult accentul pe procesul respiraţiei în special expiraţie. Respiraţia adâncă şi din diafragma este probabil cel mai bun mod de a pune limfa în mişcare.

Avantajele claselor de Barre Detox

Barre Detox te ajută să scapi de toxine şi îţi îmbunătățește imunitatea. Exerciţiile de barre detox ajută la activarea limfei, şi va fi mult mai uşor să iţi cureţi corpul de toxine. Se regleaza tranzitul intestinal, şi creşte imunitatea. Pe langă o imunitate crescută, ameliorează problemele nervoase, respiratorii, musculare, hormonale. vei elimina mai uşor kilogramele în plus. Aspectul tău fizic se va schimba, pielea și părul devin mai strălucitoare și catifelate.

Te ajută să îţi menţi corpul activ şi plin de energie pe tot parcursul zilei. Greutate mare, celulita, disconfort la nivelul articulaţiilor, dureri de cap, sunt semne că poţi avea un sistem limfatic leneş. Prin mai multe sondaje efectuate se estimeaza faptul ca 80% din femei au sisteme limfatice leneşe. Buna fucţionare a limfei, este cheia pentru o pierdere în greutate fără dificultăţi. Mişcările specific de Barre Detox te va ajuta cu siguranta la o bună funcţionare a limfei.

Previne disconfortul abdominal, durerile abdominale sau balonarea. Atât obiceiurile alimentare, cât şi activitatea fizică regulată contribuie semnificativ la stimularea sistemului digestiv. Astfel prevenind sau atenuând durerile abdominale ori balonarea. Barre Detox practicat regulat stimulează mişcările naturale ale intestinului. Se îmbunătățește considerabil, funcţionarea organelor digestive. Antrenamentul ajută şi la o mai bună absorbţie a substanţelor nutritive din mâncare şi la un tranzit intestinal mai eficient. Barre Detox ajută la creşterea cantităţii sângelui din abdomen astfel activând digestia.

Barre detox te ajută să treci mai uşor peste problemele specific feminine. Mişcările de Barre Detox stimulează și activitatea glandelor endocrine, ținând departe bolile tiroidiene. Studiile au demonstrate ca exercitiile fizice ajută la ameliorarea probleme menstruale. Barre Detox, cu siguranţă te va ajuta să scapi de durerea provocată de sindromul premenstrual. Exerciţiile reduc crampele menstruale şi ajută la stimularea secreţiei de endorfine, substanţe analgezice naturale. Exerciţiile de Barre Detox implică şi respiraţie adâncă, ceea ce contribuie la eliminarea efectelor lipsei de oxigen de la nivelul ţesuturilor, principala cauză de apariţie a crampelor.

În concluzie!

Detoxifierea nu este un moft, nu e o modă, este o necesitate.  Trebuie să ţi cont de faptul că, cu o alimentaţie corespunzătoare şi hidratare, vei simţii beneficiile Barre Detox încă de la primele clase. Lichidul limfatic poate fi îngrosat de toxine dacă nu se consumă suficiente lichide şi dacă nu se fac suficiente exerciţii fizice.Te aşteptăm cu drag la Barre Detox!

Iti recomandam si:

Consumul de sare benefic pentru organism

Consumul de sare benefic pentru organism Vă amintiţi expresia: „Ca sarea în bucate” ? Deseori …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *