Home / Lifestyle / Fi puternică primăvara aceasta

Fi puternică primăvara aceasta

Fi puternică primăvara aceasta

Fi puternică primăvara aceasta

Reînoieşte, reîmprospătează, remodelează
Venirea primăverii aduce cu ea acel sentiment de reînoire reîmprospătare. Te îndeamnă să pui în practică tot ce ţi-ai propus, o dată cu venirea noului an. Gândul tău zboară la vară, ai în minte bikini, plaje și vacanțe. Acum este momentul să faci niște schimbări în stilul tău de viață! Asta pentru a arăta şi a te simţii bine, înainte ca vara să înceapă oficial.
Acum este momentul să îţi reînoieşti forţa, să îţi reîmprospătezi mintea și să îţi remodelezi corpul!

Reînoieşteţi forţele

Ca majoritatea dintre noi, este posibil, ca tot ce ţi-ai propus pentru noul an, să nu se fi pus în practică încă. Poate că doreşti să îţi reaminteşti promisiunile facute ţie însuţi. Şi asta înainte ca şi acest an să treacă rapid, fără acele realizări dorite.
Noi credem că forța ta pornește din interior, cu multă răbdare și perseverență. Profită de acest timp pentru a-ţi reînoi angajamentele față de tine și pentru a te reconecta la forța interioară. Uneori este nevoie de puțină încurajare şi convingere, pentru ca să îţi dai seama, că forţa schimbări a stat tot timpul în mâinile tale.

Reîmprospătează-ţi mintea

O parte a procesului de revenire pe drumul propus este, recunoașterea motivului pentru care te-ai abătut de la drum. Deschideți mintea pentru idei, credințe și procese noi. Așa cum florile încep să înflorească, există vise şi dorințe în mintea ta, care așteaptă să înflorească în această primăvară! Profită de venirea primăverii pentru a investi în dezvoltarea ta personală. Stabileşte-ţi o intenție care te va pune pe primul loc. O meriți!

Remodelează-ţi corpul

Primăvara este momentul să începi să lucrezi intens și să obți rezultatele pe care le-ai dorit întotdeauna. Tehnica noastră este foarte eficientă şi sigură pentru un corp remodelat şi sănătos. Exercițiile de barre îţi lucrează tot corpul, nici un muşchi nu este neglijat. Clasele noastre oferă multe provocări, astfel încât sigur nu te vei plictisi. Introducând în programul tău de rutină cel puţin două clase de barre pe săptămână, rezultatele nu vor întârzia să apară. Rutina săptămânală de antrenament, împreună cu o alimentaţie sănătoasă te vor ajuta să îţi atingi obiectivul dorit. Un corp sănătos, remodelat şi plin de energie. E timpul să te simţi şi să arăţi cel mai bine!

Iti recomandam si:

Barre my Style (Axel)

Barre my Style, clasă unică de barre cu Axel!

Barre my Style, clasă unică de barre cu Axel! Primăvara este o perioadă specială a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *