Home / Antrenament / Program Summer Body

Program Summer Body

Summer Body, cel mai tare program de fitness al anului 2021

De la amânare la rezultate!

Îți dorești un corp tonifiat, un metabolism rapid ca să nu îți mai faci griji când vin concediile? În majoritatea cazurilor pornești cu multă ambiție și o pierzi pe drum. Ajungi să renunți și să îți propui că următorul an vei dedica mai mult timp și resurse.

Oprește-te aici, îți faci mai mult rău!

Nu ai motivație suficientă, nu ai răbdare și obosești. Tocmai de aceea, nu mai lua de la capăt rețeta insuccesului, nu mai pune totul pe umerii tăi.  Ai nevoie să te dedici unor obiective clare, unei provocări care va deveni un nou stil de viață.

Îți prezentăm mai jos cel mai tare program motivațional al Barre Fitness Academy- Online Studio, Summer Body … ca tu să faci în această perioadă primii pași către cea mai bună versiune a ta.

Este posibil, avem zeci de mărturii ale celor care au reușit în ultimii ani, care și-au schimbat fantastic viața alături de noi. Dacă ești printre cei care ai reușit alături de noi, felicitări! A fost greu, de multe ori ai vrut să renunți, dar nu te-am lăsat baltă niciodată. Cu siguranță ai o prietenă bună care este în acest punct de răscruce, nu o mai lăsa să cadă, recomandă-i programul Summer Body.

Ce trebuie să faci?

PASUL 1  – TRECI LA FAPTE, PREGĂTEȘTE-TE

Ca să arăți că vrei să mergi până la capăt, nu este suficient să zici, treci la FAPTE.

Chiar ACUM, programează-ți antrenamentele și beneficiază de 7 zile acces GRATUIT , detalii pe www.barre-academy.ro/program Profită de această perioadă să înveți tehnica și să își crești rezistența.

Asigură-te că ai un cântar de bucătărie, un centimetru și un cântar de baie, de preferat (dar nu obligatoriu) să măsoare masa musculară și grăsimea.

PASUL 2 – PARTICIPĂ LA SUMMER BODY

Programul Summer Body se va desfășura în perioada 07 iunie – 02 iulie. În cadrul programului te provocăm să:

  • îți setezi țelurile de lifestyle și nu numai în cadrul workshop-ului MY VISION BOARD, o adevărată revelație în stabilirea obiectivelor durabile și căilor de realizare
  • participi la antrenamente în fiecare zi, 4 zile pe săptămână timp de 4 săptămâni
  • faci modificări în alimentație în funcție de recomandările oferite în cadrul grupului suport și adaptate preferințele proprii

PASUL 3 – MERGI ÎNAINTE PENTRU TINE

Costul programului este doar cel al abonamentului lunar. Abonamentul lunar îți oferă acces nelimitat la peste 45 clase LIVE online/ lună, peste 70 de antrenamente înregistrate și în grupul nostru WhatsApp de suport, Comunitatea BFA. -JOIN AICI!!!

Anul 2021 este cu siguranță anul tău, pentru că este anul în care SUMMER BODY va face diferența cu Barre Fitness Academy!

Te așteptăm cu drag și multe exerciții frumoase,
Nona și Raluca

 

Iti recomandam si:

Ambasador Barre Fitness Academy

Vrei să fii parte din echipa Barre Fitness Academy? Vrei să fii ambasador Barre Fitness …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *