Home / Antrenament / Six Pack Abs – un abdomen de invidiat

Six Pack Abs – un abdomen de invidiat

Six Pack Abs – un abdomen de invidiat

sic pack abs

Construirea unui abdomen de invidiat, va fi întotdeauna principalul obiectiv de fitness pentru multe persoane.
Din păcate există atât de multe planuri disperate pentru a obține acele şase pătrăţele. Este aproape imposibil de știut care dintre ele să le urmezi.
Există mii de instructori și reclame care oferă programe rapide și fără efort, care promit un abdomen ferm, obţinut în doar câteva minute pe zi. Asta evident, atâta timp cât cumperi un echipament scump sau un set de DVD-uri. Unele persoane cu o genetică bună, fără diete speciale, reuşesc să îşi definească aceşti muşchi. Dar majoritatea persoanelor nu sunt atât de norocoase, corpul lor funcţionând diferit.

La celălalt capăt al acestui spectru, este metoda grea de a obţine cele şase pătrăţele. Gândeşte-te la antrenamente de 60 – 90 de minute, șase zile pe săptămână. Felicitări, pentru cei care au timp și energie pentru acest tip de regim. Dar majoritatea oamenilor nu reuşesc să se ţină de un asemenea program, nu au timp sau au alte preocupări.
Întrebarea este dacă există un program de antrenament care să funcționeze şi să dea rezultate pentru majoritatea persoanelor?
Cheie reușitei este un program cât mai accesibil pentru oricine, fără a-și face griji că trebuie să lipsească de la antrenament din cauza programului. Cei mai mulţi antrenori recomandă un plan de antrenament de 30 până la 40 de minute pe zi, 3 zile pe săptămână.
Acest plan de antrenament se bazează pe ştiinţe şi metode reale, care s-au dovedit a fii eficiente în a lucra cu clienţii.
Trebuie doar să aplici aceste principii, să vă îţi creezi o rutină şi să rămâi constantă.

Dieta este foarte importantă în obţinerea abdomenului dorit

Abdomenele nu se lucrează sau fomează doar în sala de fitness. Munca adevărata începe în bucătărie.
Va trebui să abordezi o dietă cu aceeași disciplină, ca cea pe care o ai la antrenamente.

Nutriţioniştii recomandă să măncăm șase mese mici pe zi, să tăiem din porţia de dulciuri și alimente procesate. Avem nevoie de surse de proteine pentru construirea musculaturii. Cu toate acestea, înainte de a începe o dietă nouă, adresează-te unui nutriționist. Doar un nutriţionist te poate ajuta să descoperi ce va funcționa cel mai bine pentru tine.

Six Pack Abs şi ABS&BOOTY la Barre Fitness Academy

Pentru pătrățele bine definite, dar şi un fesier ferm noi îţi recomandăm noile clase de tip Group Training – Six Pack Abs şi ABS&BOOTY
Antrenamentul este construit special pentru a consuma o mulțime de calorii și a arde kilograme de grăsime. În acelaşi timp optimizând mediul hormonal și revitalizând metabolismul.
Selecția de exerciții este incredibil de eficientă pentru fese bombate și un abdomen ferm.
Dacă fesierii tăi și abdomenul tău nu sunt activate în timpul exercițiilor, adică nu îi implici, chiar dacă faci exerciții dedicate, vei compensa cu alți mușchi și vei ajunge să NU lucrezi deloc zonele dorite.
Antrenorii noştrii te vor ajuta şi îndruma să lucrezi corect şi să obţii rezultatele dorite.

Clasele necesită programare.

Noi te aşteptăm cu drag!

Iti recomandam si:

Totul despre Programul ‘’Brațe sculptate’’

Programul ‘’Brațe sculptate’’ este pentru tine Dacă te numeri printre femeile ce își doresc brațe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *