Home / Lifestyle / Summer Challenge 2019 Ediţia II

Summer Challenge 2019 Ediţia II

Summer Challenge 2019 Ediţia II

Summer challenge ediţia II

Challenge-ul continuă cu noi provocări şi satisfacţii! Summer Challenge revine şi se va desfăşura în perioada 1 Aprilie -1 Iulie 2019.
Pe 1 Aprilie dăm startul la Summer Challenge, în noua noastră locaţie Barre Fitness Academy, care se află pe str. Turnului nr.5 (vizavi de WePlay).

Care sunt costurile acestui program ?

Motivaţie, perseverenţă, schimbare şi rezultate ! Acestea sunt costurile !
Alte programe similare ajung la costuri foarte mari, noi nu cerem NIMIC SUPLIMENTAR. De ce? Deoarece facem acest lucru pentru a crea un program accesibil oricui, pentru a vă motiva şi mai mult să faceţi o schimbare și a vă alătura comunității noastre. Aşadar costul este doar cel al abonamentului ales. De asemenea ai posibilitatea de a intra şi cu abonament 7card, Fitpass, Fitio
Click aici ca să vezi evenimentul nostru pe Facebook!

De ce este fantastic programul Summer Challenge?

Datorită ratei mari de succes !
Cine nu îşi doreşte să aibă succes? Dacă preluăm statistica ediţiei I, rata de reușită a fost de 75%. Este un procent foarte bun, având în vedere că majoritatea persoanelor înscrise au călcat pentru prima dată în viaţa lor, într-o sală de fitness. Pentru că dorim să oferim tot ce este mai bun, am îmbunătăţit mult ediţia II, astfel încât să îţi fie mult mai uşor să urmezi meniurile. Cu siguranţă anul acesta rata de reuşită va fi mult mai mare.

Motivaţie!

În primul rând, scopul acestei provocări este:

  • să te ajute să îți găsești motivația pentru a-ți depăși limitele
  • să încerci antrenamente noi
  • să ai  satisfacția limitelor depășite și
  • să fii mândră de tine!

Pentru mulţi, motivaţia poate fi un lucru dificil. Comunitatea noastră Barre Fitness Academy te va susţine şi te va motiva constant. Suntem o comunitate care este pozitivă, încurajatoare şi motivantă.
Evenimentele organizate periodic, cu muzică deosebită şi voie bună, sunt menite să te destindă şi să te facă să te antrenezi într-un mod distractiv.

Antrenamentele şi nutriţia merg mânâ-n mâna!

Pe lângă antrenamente, ai nevoie şi de o alimentaţie sănătoasă şi corectă, pentru a avea rezultatele dorite. Cu o experiență de peste 3 ani în domeniul nutriției genotip și sute de consultații, noi îţi stăm la dispoziție. Împreună vom stabili pașii necesari pentru a implementa schimbările nutriţionale necesare. Planurile includ strategii de detoxifiere și reechilibrare nutrițională. Vom pune accent pe optimizarea meniurilor din punct de vedere al necesarului de calorii și nutrienți în funcție de scopurile personale. De asemenea, acolo unde este cazul, venim cu recomandări suplimentare şi evident susţinere!

Ce oferim?

  • Oferim GRATUIT măsurători, înainte ca tu să începi acest program (01.04-06.04) şi după terminarea acestuia (01.07-06.07).
    Măsurătorile îţi vor arăta : kilograme, procent ţesut adipos, procent masă musculara, grăsime viscerală, rată metabolică, circumferinţă abdomen şi coapsă.
  • Vei avea GRATUIT meniuri sănătoase şi delicioase, pentru perioada primavară-vară.
  • De asemenea, vom oferii GRATUIT şi supervizarea online a meniurilor tale zilnice de către nutriționistul nostru . Acest lucru se va întâmpla printr-o aplicaţie uşor de utilizat de pe telefon, compatibilă Android/IPhone.

Ce cerem ?

Cum te înscrii?

PASUL 1 Informează-ne că doreşti să participi.
Ne poţi trimite un mesaj prin: Facebook/Instagram sau
Email: office@barre-academy.ro sau
Ne poţi suna la telefon Receptie Aurelia 0368 409 009 & Aurelia: 0770 501 740 / Nona: 0720 688 793

PASUL 2 Fa-ti programare online pentru primele 2 antrenamente in perioada 01-06.04.2019, cel putin cu o saptamana inainte. ATENȚIE! Locurile sunt limitate! Pentru a oferi cele mai bune condiţii nu lucram cu mai multe persoane, decât capacitatea maximă a sălilor.

PASUL 3 Vino in saptamana 01-06.04.2019 la primele 2 antrenamente, vom realiza masuratorile si dam startul programului de nutritie.

Nu rata Ediţia II Summer Challenge 2019 !

PS: participanții la WINTER CHALLENGE continuă programul cu SUMMER CHALLENGE începând cu 15.04!

Iti recomandam si:

Totul despre Programul ‘’Brațe sculptate’’

Programul ‘’Brațe sculptate’’ este pentru tine Dacă te numeri printre femeile ce își doresc brațe …

One comment

  1. Ma intereseaza sa particip .Avand insa un program foarte incarcat ,va rog sa imi spuneti daca se poate o programare a antrenamentelor sau daca ele se pot adapta .Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *